آیا تراش دندان برای کامپوزیت ضروری است؟ کلینیک دندانپزشکی شبانه‌روزی تاج

۱ بازديد

در بیشتر موارد، تراش دندان به صورت مینیمال و فقط به مقدار 0.3 تا 0.5 میلی متر انجام می شود. میزان تراش دندان به عوامل مختلفی مانند نامرتبی و کجی دندان ها، نظر دندانپزشک و تمایل بیمار بستگی دارد. در برخی موارد، تراش بسیار جزئی و ناچیز است، در حالی که در موارد دیگر، تراش بیشتری برای اصلاح مشکلات دندان ها ضروری است.

پرهیز از مصرف دخانیات و مواد خوراکی ایجاد کنندۀ لکه

اگر شما هم از ظاهر دندان‌های خود ناراضی هستید یا می‌خواهید لبخندی درخشان‌تر داشته باشید، مراجعه به متخصصین دندانپزشکی برای مشاوره درباره کامپوزیت دندان اولین قدم شما خواهد بود. کامپوزیت راه‌حلی برای افزایش زیبایی دندان‌ها و برطرف کردن برخی از مشکلات آن مانند کج بودن یا شکستگی لبه دندان است. مهم‌ترین مزیت کامپوزیت نسبت به سایر روش‌های زیباسازی دندان مانند لمینت این است که برای انجام آن نیازی به تراش‌دادن مینای دندان نیست؛ در نتیجه در این روش آسیب‌پذیری دندان‌ها کمتر خواهد بود.

بطور خلاصه، تراش دندان برای کامپوزیت، با وجود معایب محدود، فواید زیادی دارد. اگر این سوال برایتان پیش آمد که”عمر کامپوزیت دندان چقدر است؟” باید گفت که این فرآیند وقتی توسط یک دندان‌پزشک ماهر انجام شود، می‌تواند نتایج فوق‌العاده‌ای برای لبخند شما به ارمغان بیاورد. تراشیدن دندان، که از نظر بالینی به عنوان “کاهش مینای دندان” یا “مینالوپلاستی” شناخته می‌شود، یک لایه نازک از مینای دندان را جدا می‌کند تا دندان برای کامپوزیت دندان آماده شود. میزان تراش دندان در کامپوزیت بستگی به شرایط دندانی هر فرد دارد و این موضوع توسط دندانپزشک به دقت مورد بررسی قرار می‌گیرد.

همانطور که در جملات ابتدایی مقاله اشاره نمودیم، تراش دندان در این روش به حدی نیست که به بافت اصلی دندان آسیب وارد نماید. اگر این فرایند توسط یک پزشک متخصص و حرفه ای انجام شود، هیچ گونه نگرانی وجود نخواهد داشت. در صورت عدم توجه به نکات مهم و در نظر نگرفتن یک سری قواعد خاص از سوی فرد بی تجربه امکان دارد عوارض زیر برای بیمار اتفاق بیفتد. اگر تصمیم به ترمیم دندان یا دندان‌های خود گرفتید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که از خدمات کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان برای این کار استفاده کنید.

انجام کامپوزیت دندان گزینه‌ای بسیار ایدئال و اقتصادی برای افرادی است که به‌دنبال بهبود ظاهر دندان‌ها و طرح لبخند خود هستند، بدون اینکه آسیبی به دندان‌ها وارد شود. این تکنیک درمانی در کلینیک دکتر مهتری با تجهیزات بسیار پیشرفته و به کمک مهارت بالای دندانپزشک انجام می‌شود تا بهترین و طبیعی‌ترین نتیجه به دست بیاید. در بیشتر موارد درمان بدون تراش دندان برای کامپوزیت انجام می‌گیرد و نگرانی از بابت این مسئله وجود نخواهد داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با دندانپزشکان متخصص این کلینیک مشورت کنید تا بهترین نتیجه را از روند درمان خود بگیرید. کامپوزیت‌های دندانی به عنوان یک راه حل زیبا برای کسانی که به دنبال تغییر سریع و موثر در ظاهر لبخند خود هستند، بسیار محبوب شده‌اند.

چه مدت طول می‌کشد تا تراش دندان و نصب کامپوزیت انجام شود؟

در این مقاله، به طور دقیق و جامع به بررسی ضرورت تراش دندان در کامپوزیت برای دندان های نامرتب و کج می‌پردازیم. در برخی موارد، می‌توان از روش‌هایی مانند Bonding دندان (چسباندن کامپوزیت به سطح دندان) به‌جای تراش دندان استفاده کرد. در این روش، مواد کامپوزیت به سطح دندان چسبانده می‌شود و نیازی به تراشیدن دندان نیست. این روش بیشتر برای اصلاحات جزئی و پر کردن فواصل بین دندان‌ها استفاده می‌شود.

در این شرایط، دندانپزشک تراش دندان ها را باید به میزانی انجام دهد که تمام دندان ها به طور مرتب و یکدست در کنار همدیگر قرار گیرند. تنها در یک صورت است که هیچ گونه مشکلی برای دندان ها بعد از نصب روکش اتفاق نمی افتد. اگر پزشک مورد نظر از تخصص و تبحر کافی برخوردار باشد، دندان های بیمار به هیچ عنوان دچار مشکل نخواهند شد. دندانپزشک با توجه به موارد بالا و بررسی وضعیت بیمار جهت تراشیدن دندان جهت نصب روکش کامپوزیت تصمیم خواهد گرفت. دندانپزشک با توجه به شرایط بیمار، بهترین و مناسب ترین روش را جهت رفع ایرادات ظاهری دندان های او انتخاب می کند.

زمانی که لایه روکش کامپوزیت به خوبی نتواند تمام عیوب دندان را پوشش دهد باید سطح کمی از مینای دندان تراشیده شود. در بعضی شرایط خاص، خرابی آنقدر زیاد است که مقداری از دندان های طبیعی جهت نصب کامل روکش باید تراشیده شوند. دندانپزشک با توجه به شرایط زیر تصمیم می گیرد که مینای دندان را جهت نصب کامپوزیت تراش دهد. افراد که در ادامه نام برده می شوند ، تراش برای کامپوزیت برای آنها انجام می شود.

اگر دندان ها سالم و بدون پوسیدگی و شکستگی باشند و فقط نیاز به تغییر رنگ یا اصلاح فاصله داشته باشند، می توانند بدون تراش ، ترمیم شوند. تراش می تواند باعث کاهش اتصال و پایداری کامپوزیت دندان شود و در نتیجه، باعث شکستگی و جدا شدن کامپوزیت دندان از دندان شود. این شکستگی و جدا شدن کامپوزیت دندان می تواند باعث درد، عفونت، زشت شدن و نیاز به تعویض کامپوزیت دندان شود. با این حال، باید به این نکته توجه کرد که عدم تراش دندان در همه شرایط نتیجه ایده‌آل نخواهد داشت. دندان‌پزشک شما پس از معاینه دقیق می‌تواند بهترین گزینه را پیشنهاد دهد. البته، این روش معمولاً برای افرادی که دندان‌هایشان کاملاً مرتب هستند و نیاز به اصلاحات جزئی دارند، مناسب است.

چرا دندان‌ها برای کامپوزیت باید تراشیده شوند؟

تراش دندان برای کامپوزیت معمولاً تنها مقدار کمی از مینای دندان را برمی‌دارد و در صورتی که توسط یک دندان‌پزشک ماهر انجام شود، خطرات زیادی ندارد. با این حال، اگر تراش بیش از حد باشد یا اگر دندان‌پزشک از روش‌های نادرست استفاده کند، ممکن است به دندان آسیب وارد شود. یکی از مهم‌ترین عواملی که می‌تواند میزان تراش دندان را کاهش دهد، انتخاب یک دندان‌پزشک ماهر و متخصص است. دندان‌پزشکان با تجربه و ماهر به‌خوبی می‌دانند که چگونه میزان تراش دندان را به حداقل برسانند.

آیا تراش دندان برای کامپوزیت ضروری است؟

لمینت دندان پوسته نازک و سفارشی است که دندانپزشکان برای بهبود ظاهر در جلوی دندان ها قرار می دهند. ونیرها می توانند دندان های لکه دار، بریده شده و ناهموار را پنهان کنند. همچنین، از آنجایی که از آلیاژ فلز در ساخت این ماده استفاده می‌شود، پرکننده‌های آمالگام در برابر آسیب دیدگی مقاومت بیشتری دارند. یعنی به دلیل جذب مواد رنگی از غذاها و نوشیدنی‌هایی مانند قهوه، چای و حتی سیگار، کامپوزیت‌ها ممکن است به تدریج رنگ خود را از دست بدهند و زرد یا تیره شوند. بله، در صورتی‌ که رنگ انتخاب شده برای کامپوزیت با رنگ دندان تطابق نداشته باشد دندان‌ها کامل سفید نمی‌شوند و روی دندان‌ها سایه ایجاد می‌شود.

درمان التهاب لثه بعد از گذاشتن دندان مصنوعی؛ روش‌های موثر کدامند؟

تراشیدن دندان برای کامپوزیت به ویژه زمانی ضروری است که دندان‌ها نامرتب یا تغییر رنگ داده باشند. تراش دادن دندان برای کامپوزیت به منظور تغییر طول یا شکل دندان انجام می‌شود. شروع سفر به سمت یک لبخند کامل، چه با روکش‌های چینی چه با ونیرهای کامپوزیت یا سایر گزینه‌های دندانپزشکی زیبایی، تصمیم مهمی است که نیاز به تفکر و بررسی دقیق دارد.

  • آن هم اینکه پزشک مورد نظر از تخصص و تجربه کافی و بالایی برخوردار باشد، در این صورت دندان های بیمار به هیچ عنوان دچار مشکل نخواهند شد.
  • هنگام خندیدن یا لبخند زدن، دندان‌های پر شده با نقره بیشتر جلب توجه می‌کنند.
  • {
  • از جمله مهمترین مزایای نصب ونیر کامپوزیت بدون تراش می توان به موارد زیر اشاره نمود.
  • |}{
  • کامپوزیت یکی از بهترین روش های زیبایی برای رفع عیوب دندان ها به شناخته میشود.
  • |}
  • برخی مواقع می تواند باعث آسیب به عصب دندان شود و در نتیجه، باعث درد و حساسیت دندان در برابر سردی، گرمی، شیرینی و ترشی شود.
  • {
  • همچنین اگر زیبایی ماندگارتر و نیاز کمتر به ترمیم برایتان اهمیت دارد، لمینت پیشنهاد می‌شود.
  • |}

چرا که اگر کامپوزیت دچار تغییر رنگ شود، بیشتر در معرض آسیب قرار می‌گیرد. پر کردن دندان، یک روش درمانی رایج برای ترمیم دندان‌های پوسیده، شکسته یا تغییر رنگ یافته است. در مقابل، اگر دندان‌ها دچار شکستگی، لکه‌های عمیق یا نامرتبی زیاد هستند، لمینت سرامیکی با دوام بیشتر و ظاهر طبیعی‌تر انتخاب بهتری است. همچنین اگر زیبایی ماندگارتر و نیاز کمتر به ترمیم برایتان اهمیت دارد، لمینت پیشنهاد می‌شود. مشاوره با دندانپزشک زیبایی غرب تهران کمک می‌کند تا بر اساس نیازهای شخصی، بهترین روش را انتخاب کنید. برای جلوگیری از این عارضه قبل از انجام کامپوزیت، دندانپزشک با گرفتن سابقه پزشکی فرد، معاینه لثه‌ها و تست مقدار کمی از مواد در دهان، واکنش دندان‌ها و لثه‌ها را به مواد کامپوزیت بررسی می‌کند.

تاثیر تکنولوژی‌های جدید در کاهش خطر پوسیدگی دندان زیر کامپوزیت

میزان تراش دندان برای کامپوزیت معمولا کمتر از نیم میلی ‌متر است و به ساختار اصلی دندان آسیبی وارد نمی‌کند. یکی دیگر از عوارض تراش بیش از حد مینای دندان، بروز بیماری های لثه ای بوده که به مرور زمان برای فرد اتفاق خواهد افتاد. از بین رفتن بافت دندان و پوسیدگی دندان زیر کامپوزیت یکی از مهمترین نشانه های ابتلا به بیماری های لثه ای (بیماری پریودنتال) به شمار می روند.

معمولا برداشت ونیر از روی دندان به دلیل ترمیم یا درست کردن دندان اصلی اتفاق می‌افتد. اگر این کار توسط دندانپزشک ماهر انجام شود و مقدار مینای برداشته شده دندان کم باشد، در بیشتر موارد مشکلی ایجاد نمی‌شود، اما در مواردی که تراش بیش از حد باشد، ممکن است دندان‌ها حساس‌تر شوند. مدت زمان لازم برای اجرای درمان با کامپوزیت بستگی به تعداد دندانی دارد که نیاز به درمان دارند، اما اغلب روند کامل درمان بین یک تا دو ساعت طول می‌کشد. یکی از بزرگ‌ترین مزایای درمان با کامپوزیت‌های دندانی نسبت به دیگر روش‌های زیبایی این است که نتایج بلافاصله قابل مشاهده هستند.

اما انجام نادرست کامپوزیت توسط دندانپزشک و عدم رعایت مراقبت‌های بهداشتی توسط فرد، می‌تواند با عوارضی همراه باشد. برخی از این عوارض موقتی هستند اما برخی دیگر مانند پوسیدگی دندان که در اثر اعمال نادرست مواد و ایجاد فاصله بین دندان و کامپوزیت رخ می‌دهند، می‌توانند سلامت دندان‌ها را تهدید کنند. بنابراین برای جلوگیری از این نوع عوارض، انجام کامپوزیت در یک کلینیک معتبر و رعایت نکات مراقبتی آن، از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از روش‌های جدید و بسیار مؤثر برای کاهش نیاز به تراش دندان، استفاده از ونیر کامپوزیت بدون تراش یا Non-Prep Veneers است. این نوع ونیرها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که نیاز به تراشیدن مینای دندان به حداقل می‌رسد یا به‌طور کامل از بین می‌رود.

کیفیت کامپوزیت ها، از کشور به کشور و از برند به برند ممکن است به شدت متفاوت و متغیر باشند. یکی از این موارد، بیرون زدگی دندان ها از زاویه صحیح خود به سمت بیرون است. در صورتی که این مشکل به سمت داخل بوده و فک را دچار مشکل جفت شدن دندان ها کند، احتمالا ناچار به استفاده از ارتودنسی خواهیم بود. از جدیدترین تکنولوژی‌ها و تجهیزات پیشرفته استفاده کنید تا بهترین خدمات دندان‌پزشکی را دریافت کنید.

یک پزشک متخصص، بعد از بررسی کامل دندان‌های شما، بهترین گزینه را پیشنهاد می‌دهد. طبق برنامه‌ای که دندانپزشک در معاینات دوره‌ای به شما اعلام می‌کند، باید برای ترمیم یا تعویض کامپوزیت به کلینیک مراجعه کنید. در حقیقت نگهداری صحیح از کامپوزیت در حفاظت از دندان‌ها اهمیت زیادی دارد، زیرا در صورتی که کامپوزیت آسیب ببیند، ممکن است دندان‌ها دچار پوسیدگی ‌شوند. مراجعه منظم به کلینیک و انجام معاینات باعث می‌شود که هر گونه تغییر یا مشکل مانند ترک یا شکستگی کامپوزیت به‌موقع شناسایی و ترمیم شود. علاوه بر موارد فوق، اگر رنگ کامپوزیت با رنگ دندان‌های طبیعی مطابقت نداشته باشد، ظاهر ناخوشایندی ایجاد می‌شود. پوسیدگی دندان کامپوزیت شده ممکن است علائم متفاوتی نسبت به دندان طبیعی داشته باشد، بنابراین توجه به تغییرات ظاهری بسیار مهم است.

همچنین استفاده از دهان‌شویه‌های ضد باکتری می‌تواند در کاهش بار میکروبی دهان موثر باشد. دندانپزشک از مته و ابزارهای مختلف مانند دیسک‌ یا فرزها برای تراشیدن دندان استفاده می‌کند. اگر کنجکاوید بدانید که برای کامپوزیت دندان بی حسی میزنند یا خیر، باید گفت معمولاً از بی‌حسی استفاده نمی‌شود. هنگام تراشیدن دندان برای کامپوزیت فقط مقادیر کمی از مینای دندان برداشته می‌شود. به همین دلیل تراشیدن دندان معمولاً بدون درد است و نیازی به بی‌حسی ندارد. قبلا در مقاله بلیچینگ بهتر است یا کامپوزیت درباره‌ی بدرنگی شدید مینای دندان و لکه های پررنگی که در مقابل جرم گیری و بلیچینگ مقاوم هستند، صحبت کردیم.

دندان‌های نیش نقش بسیار ویژه‌ای در ساختار فک و عمل بلع و جویدن غذا دارند. این دندان‌ها عموماً نوک تیز و برجسته‌ای دارند و ممکن است در برخی از افراد تیز‌بودن دندان‌های نیش بیش‌ازاندازه باشد. در مواردی مانند کاهش تیزی دندان‌های نیش، رفع بیرون‌زدگی حاد و اصلاح فرم‌ دندان‌ها ممکن است پزشک تشخیص بدهد که تراش مختصری برای دندان‌های نیش لازم است. برای این کار دندانپزشک در صورت نیاز دندان‌های نیش و دندان‌های جلویی را برای چسباندن کامپوزیت تراش می‌دهد.

میزان تراش کامپوزیت کاملا به شرایط هر فرد و تشخیص دندانپزشک بستگی دارد و هدف از این کار ایجاد سطحی مناسب برای چسبندگی بهتر کامپوزیت و دستیابی به دندان‌های طبیعی و یکدست است. البته ناگفته نماند که نصب ونیر کامپوزیت بدون تراش تنها با توجه به شرایط فعلی بیمار و وضعیت دندان های او، توسط دندانپزشک انجام می شود. ناگفته نماند که استفاده از این روش، گزینه مناسبی جهت توصیه به همه متقاضیان به شمار نمی رود. پزشک، دندان های نیش و دندان های جلویی را جهت نصب کامپوزیت، تراش می دهد. با چگونه باید از ارتودنسی دندان های خود مراقبت کنیم؟ تراشیدن این دندان ها می توان مشکلات مربوط به لب پر شدن، شکستگی جزئی و یا نوک تیز بودن آنها را رفع نمود. دندان های جلویی جزو مهمترین دندان هایی بوده که باید فرایند تراش بر روی آنها انجام شود.

آیا همیشه در کامپوزیت دندان تراشیده می‌شود؟

با رعایت این نکات، می‌توانید از لبخندی زیبا و سالم برای سال‌های طولانی لذت ببرید. هدف از تراش دندان برای کامپوزیت، معمولا برطرف کردن ناهنجاری های جزئی دندان ها است. در برخی موارد نیز، این کار بیشتر جنبه ی درمانی داشته و شامل برداشتن ترک های ریز، همپوشانی ها، و لکه های غیرقابل پاکسازی می شوند. تصمیم گیری در مورد این که شما پیش از ونیر کامپوزیت نیاز به تراش دندان دارید یا خیر تنها با نظر مستقیم دندانپزشک متخصص امکان پذیر است. برای کسب اطلاعات بیشتر و رزرو وقت مشاوره‌ی حضوری، همین الان با ما تماس بگیرید.

مطالعات نشان داده‌اند که حدود 70 درصد از دندانپزشکان تنها در موارد خاصی تراشیدن دندان را پیشنهاد می‌دهند. این در حالی است که روش‌های جدیدتری مانند کامپوزیت بدون تراش، نگرانی بیماران را درباره آسیب به مینای دندان به حداقل رسانده‌اند. موضوع دیگری که در ارتباط بین پوسیدگی دندان های تراش خورده و مجاورت آن با کامپوزیت وجود دارد، تخلخل سطحی بیشتر کامپوزیت در مقایسه با مینای دندان است. در این شرایط، سطح کامپوزیت نسبت به مینای دندان بیشتر مستعد ایجاد پلاک و جرم است.

علت تراش در کامپوزیت فراهم آوردن شرایط چسباندن آن به دندان و ماندگاری است. ضمن آنکه در کامپوزیت آسیب کمتری به مینای دندان در مقایسه با لمینت وارد می‌شود. در مواردی که دندان دچار شکستگی و ناهماهنگی بسیار است، ممکن است دندانپزشک مجبور شود، تراش بیشتری انجام دهد. اگر شما هم به دنبال رسیدن به لبخندی درخشان و بدون نگرانی از آسیب به دندان‌هایتان هستید، کلینیک دندانپزشکی شبانه ‌روزی تاج بهترین انتخاب برای شماست.

در مواردی که دندان‌ها سالم و بدون مشکل باشند کامپوزیت بدون نیاز به تراشیدن با روش‌هایی مانند ونیر کامپوزیت دندان انجام می‌شود. اما در مواردی که دندان‌ها نامرتب، شکسته یا تغییر رنگ جدی داشته باشند تراشیدن دندان می‌تواند ضروری باشد. تراشیدن دندان کمک می‌کند تا فضای کافی برای چسباندن کامپوزیت فراهم شود. کامپوزیت دندان به طور کلی بدون تراش یا با تراش بسیار کم انجام می شود . البته میزان این تراش به نحوی نیست که متقاضیان را به دلیل از بین رفتن مینای دندان شان، نگران سازد.

Contact Us
دکتر بنیانیان
Email: info@drbonyanian.com
Phone: +982188539720
PCJ9+CHM District 6, Tehran, Tehran Province, Iran
Tehran, Iran, iran

غذاهای مفید برای آلرژی و حساسیت فصلی + علائم

دندانپزشکان از کامپوزیت برای رفع عیوب ظاهری مانند شکستگی، تغییر رنگ، فاصله بین دندان‌ها و نامرتبی دندان‌ها استفاده می‌کنند. کامپوزیت ماده‌ای است همرنگ دندان که به کمک نور UV بر روی دندان سفت می‌شود و ظاهری طبیعی به دندان‌ها می‌بخشد. با این حال نسبت به لمینت نیاز به تراشیدن سطح کمتری از دندان است و آسیب شدیدی به مینای دندان وارد نمی شود. علت این تراش آماده سازی دندان برای چسباندن بهتر کامپوزیت به دندان ،ماندگاری و دوام آن و در نهایت دستیابی به لبخندی زیبا و طبیعی است. در اینجا به بررسی روش‌ها و تکنیک‌هایی می‌پردازیم که به شما کمک می‌کنند تا میزان تراش دندان را به حداقل برسانید و در عین حال از نتیجه زیبای کامپوزیت بهره‌مند شوید. دندان‌های جلویی نقش بسیار مهمی در طرح لبخند و زیبایی صورت دارند و کامپوزیت‌ها عموماً برای اصلاح فرم، اندازه یا رنگ دندان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در حالی که تراش دندان در بسیاری از موارد برای کامپوزیت دندان های نامرتب و کج ضروری است، در برخی موارد خاص، بدون تراش نیز می‌توان کامپوزیت را انجام داد. پس از آن، دندانپزشک با استفاده از ابزارهای مخصوص مانند بر، فرز، تراش و یا لیزر، بخش های لازم از سطح دندان را برداشته و فضای کافی را برای نصب کامپوزیت دندان ایجاد می کند. در این مرحله، دندانپزشک سعی می کند که حداقل از بافت های سالم دندان حفظ کند و فقط بخش های آسیب دیده، میکروب زده، بزرگ یا ناهموار را تراش دهد. کامپوزیت دندان، معمولاً به ۶ تا ۸ واحد نیاز دارد تا زیبایی و یکنواختی در تمام دندان‌های جلویی ایجاد شود. برای کامپوزیت دندان‌های خلفی یا ترمیم‌های جزئی، تعداد واحدها ممکن است کمتر باشد.

برای کسب اطلاعات درباره رابطه پوسیدگی و کامپوزیت می توانید راهکارهای مراقبت از دندان عصب کشی شده لینک زیر را مطالعه فرمایید. شما می‌توانید با استفاده از فرم زیر، نسبت به دریافت نوبت مشاوره و یا رزرو نوبت اقدام نمایید. خیر، این مواد که از جنس رزین و پلاستیک هستند و هیچ ضرری برای دهان ندارند.

{

آیا بعد از تراش دندان درد دارم؟

|}

در اغلب موارد کامپوزیت دندان بدون تراش یا با حداقلی‌ترین میزان تراش انجام می‌شود و تنها در شرایطی که دندان‌ها نامرتب، دارای لکه‌های عمیق یا بیرون‌زده باشند، ممکن است مقدار کمی از مینای دندان تراشیده شود. به طور خلاصه، تراش دندان برای کامپوزیت به منظور دستیابی به ظاهری طبیعی، اطمینان از پیوند قوی، ایجاد فضای کافی برای روکش‌ها و رفع عیوب جزئی دندان ضروری است. به علاوه، مشکلاتی مانند شکستگی‌های کوچک، لب ‌پر شدن یا عدم همپوشانی جزئیِ دندان‌های نیش را می‌توان با اصلاح ظریف ساختار آن‌ها برطرف کرد. این نوع تراش که معمولا بدون درد انجام می‎شود به بهبود هماهنگی دندان‌ها و اصلاح طرح لبخند کمک می‌کند.

سپس دندانپزشک با استفاده از سرنگ و یا اسپری، بخش مورد نظر از دهان را بی حس می کند تا درد و ناراحتی را کاهش دهد. همه مزایای فوق، دلایل قانع کننده‌ای برای تراشیدن دندان برای کامپوزیت هستند. اما در بیشتر موارد، در همان جلسه و پس از اقدامات لازم کامپوزیت روی دندان‌ها قرار می‌گیرد. در مرحله مشاوره، دندانپزشک با استفاده از عکس رادیوگرافی، سلامت دندان‌های شما را به لحاظ پوسیدگی، بیماری لثه و عصب‎ کشی بررسی خواهد کرد. از طرفی، دندان‌هایی که با مشکل بیرون‌ زدگی مواجه هستند بیشتر از بقیه دندان‌ها در معرض سایش و ضربه قرار دارند، طوری که فرد در زمان جویدن یا صحبت کردن نیز با مشکلاتی روبروست.

همانطور که گفتیم، شما می‌توانید رزین‌های کامپوزیتی را با سایه‌های رنگی آن تهیه کنید. بنابراین دندان‌های ترمیم شده طبیعی‌تر به نظر می‌رسند و شکلی شبیه به سایر دندان‌های شما پیدا می‌کنند. اگر در غرب تهران زندگی می‌کنید، خوشبختانه به بهترین متخصص لمینت غرب تهران و همچنین متخصص کامپوزیت غرب تهران دسترسی دارید. این موضوع باعث می‌شود هم مشاوره خوبی بگیرید و هم درمان موفقی داشته باشید.

از جمله دیگر این عوارض می توان به کم شدن سطح سخت دندان، از دست دادن بافت های نگهدارنده و حمایت لثه و تغییر رنگ شدید دندان در اثر کهولت سن اشاره نمود. پس به همین خاطر توصیه می کنیم که حتی الامکان مراکز معتبر دندانپزشکی در شهر خود را شناسایی کرده و با کسب اطلاعات کامل در مورد تخصص دندانپزشک به نزد بهترین فرد مراجعه نمایید. کامپوزیت ماده‌ای رزینی است که در دندانپزشکی زیبایی برای ترمیم و اصلاح ظاهر دندان‌ها به کار می‌رود. کامپوزیت دندان روشی است که در آن لایه نازکی از این ماده روی دندان‌ها قرار می‌گیرد تا ظاهر آن‌ها را بهبود بخشد. این روش به دلیل تطبیق‌پذیری بالا و امکان تغییر رنگ و شکل دندان‌ها بسیار محبوب است.

هزینه ارتودنسی برای بسیاری از بیماران بالا بوده و به همین دلیل بعضی از افراد به نصب کامپوزیت جهت برطرف کردن عیوب دندان های خود، روی می آورند. کامپوزیت یکی از موثرترین روش های زیبایی جهت رفع عیوب دندان ها به شمار می رود. یکی از سوال های مهم مطرح شده از سوی متقاضیان این است که آیا برای کامپوزیت، دندان ها باید تراشیده شوند یا خیر. اما اینکه سطح تراش دندان به چه مقدار و به چه نحوی باید باشد جزو سوالات مهمی بوده که در ادامه مقاله به آن خواهیم پرداخت.

اگر گذاشتن مواد روی دندان‌ها کنترل‌شده نباشد و با ظرافت کافی انجام نشود، کامپوزیت ضخیم خواهد شد. برای جلوگیری از این مشکل معمولاً دندانپزشک‌های ما کامپوزیت را به صورت لایه‌های نازک و لایه‌به‌لایه اعمال می‌کنند. در نتیجه دندانپزشک می‌تواند هر لایه را با دقت بیشتری شکل دهد که باعث می‌شود نتیجۀ نهایی کار جلوه بهتری داشته باشد. مواد کامپوزیت معمولاً بادوام هستند، اما تحت شرایط خاص مانند مصرف مواد خوراکی سفت یا فشاردادن بیش از حد دندان‌ها روی یکدیگر امکان ترک‌ خوردن یا شکسته ‌شدن آن‌ها وجود دارد.

{

ترمیم دندان با کامپوزیت در کلینیک دندانپزشکی دکتر بنیانیان

|}

در کلینیک دکتر صدق با بهره‌گیری از بهترین و باکیفیت‌ترین مواد کامپوزیت، نتایج به‌دست‌آمده به نسبت ماندگاری بالاتری دارند. همچنین کلینیک برای پیشگیری از ایجاد لک روی کامپوزیت، آموزش‌هایی به شما می‌دهد و شما را با نکات مراقبت بهینه از کامپوزیت آشنا می‌کند. دندانپزشکی شبانه روزی دنو به صورت 24 ساعته حتی در روزهای تعطیل آماده ارائه کلیه خدمات اعم از ترمیم و زیبایی دندان، دندانپزشکی کودکان، ارتودنسی دندان و… به شما عزیزان می باشد. اگر تراش انجام شود معمولاً مقدار کمی از مینای دندان برداشته می‌شود و آسیب جدی وارد نمی‌کند. اما در روش‌هایی مانند ایمپلنت دندان که برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته انجام می‌شود پیچیدگی درمان بیشتر است. بنابراین در صورتی که برای اصلاح طرح لبخند خود از کامپوزیت و کانتور دندان استفاده کرده اید، به یاد داشته باشید که دندان های شما به مراقبت دو چندانی نیاز دارند.

تراش دندان برای کامپوزیت، به دندانپزشک این امکان را می‌دهد تا مواد کامپوزیتی را به طور دقیق روی دندان‌ها قرار دهد! اما سوال اصلی اینجاست که آیا برای کامپوزیت دندان را میتراشند و این موضوع همیشگی است یا خیر؟ این سوال یکی از پرتکرارترین سوالاتی است که بسیاری از بیماران قبل از انجام کامپوزیت دندان از دندانپزشک خود می‌پرسند. یکی از مهمترین کاربردهای کامپوزیت، شکل دادن به دندان های بلند و بزرگ است. در بعضی مواقع، فرم دندان با دندان های کناری کاملا متفاوت بوده و در این شرایط نیاز است که سطح مینای دندان به میزان لازم جهت نصب روکش تراشیده شود.

البته برخی از افراد ممکن است پس از انجام درمان کمی حساسیت داشته باشند که این مورد معمولاً موقتی است و با گذشت زمان برطرف می‌شود. اما برای نصب کامپوزیت روی دندان، گاهی نیاز به تراش دندان (Teeth Preparation) وجود دارد. تراش دندان برای کامپوزیت ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما این روش معمولا دردناک نیست. به طور کلی، نیازی به بی‌حسی نیست، زیرا هیچ سوراخ یا برش سطح دندان رخ نمی‌دهد. میزان مینای دندان برداشته شده در حین عمل روکش در بیماران مختلف متفاوت است. به همین علت فرد هر زمانی که خواست می‌تواند کامپوزیت را از روی دندان جدا کند.

{خدمات دندانپزشکی |دندانپزشکی زیبایی |دندانپزشکی کودکان |بهداشت دهان و دندان |پرسش‌های متداول بیماران |مطالب آموزشی و علمی |اخبار و نوآوری‌های دندانپزشکی |تجربیات بیماران و داستان‌های موفقیت |ترس از دندانپزشکی و راه‌حل‌ها |تغذیه و سلامت دندان |پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان |مراقبت‌های بعد از درمان |مشکلات شایع دندان و درمان آن‌ها |نکات بهداشتی برای دوران بارداری |دندانپزشکی در سالمندان |دندانپزشکی اضطراری |تکنولوژی‌های نوین در دندانپزشکی} https://drbonyanian.com/mag/
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.