
شما به کمک این گزینه می توانید صفحه خود را در صف ایندکس گوگل قرار داده و از گوکل بخواiید که این صفحه را بازدید کرده و مشکلات آن را اعلام کنید. معمولا در جدول coverage اطلاعاتی از مشکل مذکور مثل تصویر زیر ارائه می شود. ابزار URL inspection یا بازرس آدرس سایت در واقع ابزاری برای ارائه گزارش در مورد فرایند ایندکس پیچ های مختلف سایت شماست. این ابزار قابلیت این را دارد که بعد از رفع مشکلات و ایرادات، URL را تست کنید و در نهایت ببینید گوگل چه واکنشی در برابر URL ارائه شده دارد. این حالت به این معنا است که صفحه وارد شده یک صفحه فرعی است و به نوعی به صفحه اصلی خود اشاره دارد، مانند صفحاتی که نسخه دسکتاپ و موبایل جداگانه دارند یا صفحاتی مانند AMP.
بهعلاوه میتوان دلیل عدم ایندکسشدن صفحات سایت را بررسی کرد و یافت. براین اساس دست شما در بررسی و ارزیابی سایتتان بالا خواهد رفت که این یک امتیاز بزرگ است. ابزار URL Inspection Tool ابزاری مناسب برای بررسی وضعیت یک صفحه است. اطلاعاتی که این ابزار ارائه میدهد برای متخصصین سئو بسیار حائز اهمیت است.
پیام مورد نظر به این معنا است که صفحه وبسایت شما هیچ مشکلی ندارد و قابل نمایش در سرچ گوگل است. این صفحه به ماهیت خود ادامه خواهد داد، مگر اینکه درخواست حذف آن را بدهید. البته در برخی موارد هم دیده شده است که صفحه وبسایت بهدلیل پنالتیشدن از نتایج گوگل حذف میشود. ابزار URL inspection سرچ کنسول بهتون میگه که صفحه ایندکس یا خزیده شده یا نه و یا توی کدوم بخش از مراحل کار ربات های گوگل مانعی وجود داره.
ابزار URL inspection سرچ کنسول چیست؟
گوگل ایندکس گزارشیه که بر اساس آخرین ایندکس صفحه نشون داده میشه و لایو تست مربوط به تغییراتیه که اعمال کردید و دارید گزارشش رو در حال حاضر می بینید. متناسب با نوع و عملکرد وب سایت شما استفاد از گزینه REQUEST INDEXING دارای محدودیت روزنه است. همچنین صفحات دارای مشکل در قسمت Coverage کنسول به عنوان error مشخص می شوند. همچنین اگر به زبان انگلیسی مسلط هستند خواندن مقاله URL Inspection Tool از صفحات پشتیبانی گوگل خالی از لطف نیست. انجام تمامی خدمات دیجیتال مارکتینگ توسط یک تیم متخصص هزینه های جانبی و سربار شما را کاهش می دهد.شرکت دیجیتال مارکتینگ ایکاد همواره آماده کمک در جهت افزایش فروش و رونق کسب و کار شماست. این فیلد به شما امکان میدهد بفهمید که کدام عامل کاربری موبایل و یا دسکتاپ برای کاوش سایت شما استفاده میشود.
اگر حالت فوق رخ ندهد و مشکلی در ایندکس صفحه وجود داشته باشد با پیام زیر روبر می شوید. Rich Snippet یا داده های غنی که اگر شما از این داده ها برای وب سایت و لینک مورد بررسی خود استفاده کرده باشید در این بخش گوگل به شما خواهد گفت. این بخش به شما اطلاعاتی پیرامون صفحات پدر یا اینکه برای بررسی لینک مورد نظر گوگل مسیر یا لینکی را طی کرده باشد که در این بخش مشخص است. با این حال، هنگام استفاده از این ابزار باید یک نکته را به خاطر داشته باشید.
چه مشکلاتی باعث میشود گوگل، صفحه وب شما را ایندکس نکند؟
در اکثر مواقع برای این ارور نیازی نیست کار خاصی انجام بدهید، مگر در موارد خاص. برای استفاده از ابزار URL Inspection بعد از اتصال و نصب گوگل سرچ کنسول باید ابتدا وارد Property مد نظر خود شوید. این قسمت در ابزار URL inspection اطلاعاتی در خصوص اینکه صفحه مورد نظر به خوبی در دستگاه موبایل پشتیبانی می شود، به ما می دهد که شامل یکی از موارد زیر خواهد بود. این مورد در ابزار URL inspection یعنی ربات گوگل آخرین بار در چه تاریخی در صفحه مورد نظر خزش انجام داده است.
پیغام URL is on Google به این معنی است که آدرس شما واجد شرایط نمایش در نتایج گوگل است و توسط گوگل ایندکس شده است و می تواند در نتایچ گوکل نمایش پیدا کند. به غیر از حالت اول در بقیه موارد نیاز است ایراد و عیب صفحه را برطرف کنید و دوباره از گوگل بخواهید تا آن صفحه را بررسی کند و در نتایج جستجو نمایش دهد. اگر شما از تگ canonical استفاده کرده باشید در این بخش به شما خواهد گفت،معموملا ما از این تگ برای صفحات کپی در وب سایت استفاده می کنیم.که در این گزینه اعتبار لینک از دید کاربر سنجیده می شود. در این بخش گوگل نتایج پیرامون نمایش لینک وارد شده در نتایج خود را برای شما بررسی می کند،که آیا لینک وارد شده در نتایج گوگل نمایش داده خواهد شد یا نه.که این بخش شامل مواردی است که در ادامه مورد بررسی قرار داده ایم.
انواع علت ها در این لینک قابل مشاهده است و ممکن هست همان چیزی را بگوید که در قسمت index coverage status گفته است. GSC دو ویژگی مفید و مهم را برای تشخیص و رفع مشکلات سئوی وب سایت ارائه میدهد. URL inspection به شما امکان میدهد به دادههای مربوط به نسخههای فعلی هر صفحه وب خاصی که Google ایندکس کرده است، دسترسی داشته باشید. به لطف این ابزار، به اطلاعاتی که گوگل در مورد صفحات وب شما دارد دسترسی پیدا خواهید کرد.
اطلاعات Enhancement در بخش URL Inspection
Google Search Console ابزاری است که به ما کمک می کند تا از موقعیت صفحات سایت در نتایج جستجو آگاه باشیم. این آگاه بودن شامل اطلاعاتی نظیر تعداد ایندکس مطالب، تعداد کلیک از طریق جستجو در گوگل، تعداد لینک های داخلی و خارجی و … می باشد. اما ابزار جدیدی که ما قصد معرفی آن را در مرجع آموزش سئو داریم، در نسخه جدید گوگل سرچ کنسول با نام URL inspection می باشد. همانطور که گفته شد بررسی مداوم وبسایت کمک شایان توجهی به مدیریت بهتر و با کیفیتتر آن خواهد کرد. از وضعیت ایندکس صفحات گرفته تا آمار مربوط به خزش صفحه توسط باتهای گوگل توسط این ابزار قابل اندازهگیری هستند. بسیاری از منابع این ابزار را بهعنوان سریعترین روش در ایندکس دستی صفحه بهکار میبرند و بسیار کاربردی است.
– URL is on Google
در ادامه مطلب از دیجیتال مارکتینگ ایکاد؛ که در زمینه مشاوره سئو سایت در اصفهان و مشاوره بازاریابی دیجیتال در اصفهان فعالیت می کند؛ شما را با کاربردهای ابزار بازرس آدرس سایت آشنا کنیم. ابزار URL Inspection یا بازرس آدرس سایت یکی از ابزارهای کاربردی گوگل سرچ کنسول است، که به ایندکس شدن صفحات کمک می کند. ایندکس شدن صفحات وب سایت یا ایندکس نشدن آن ها تاثیر زیادی بر روی سئوی وب سایت دارد. هنگامی که گوگل صفحه ای را در نظر می گیرد وآن را در دیتابیس خود ذخیره می کند آن صفحه ایندکس می شود. در نتایج جستجوی گوگل در واقع صفحات ایندکس شده برای شما نمایش داده می شوند، که ابزار URL Inspection گوگل سرچ کنسول در این زمینه کمک فراوانی می کند.
این گزارش همچنین راه حلهایی را برای حل این مشکل در اختیار شما قرار میدهد. با دنبال کردن این راه حل، میتوانید صفحه وب خود را دوباره در دسترس رباتهای گوگل قرار دهید. GSC، شامل چندین ابزار گوناگون برای کمک به بهبود سئو وب سایتها است که یکی از آنها، ابزار URL inspection است. GSC این ابزار را در سال 2018 منتشر کرد و برای استفاده در دسترس همگان قرار داد. در ادامه قصد داریم تا بیشتر با این ابزار آشنا شده و بررسی کنیم که کاربرد ابزار URL inspection چیست.
شما میتوانید بر روی درخواست Google Index کلیک کنید تا صفحه ایندکس شود. صفحات موجود در وب گوگل ایندکس شده یا ایندکس یک نسخه دیگر آن به عنوان صفحه Canonical نیز در این بخش نشان داده میشود. پس زمان را هدر ندهید و در ادامه به طور کامل بخش URL Inspection در سرچ کنسول را مطالعه کنید. همچنین صفحات دارای مشکل در قسمت Coverage کنسول به عنوان error مشخص می شوند. همچنین اگر به زبان انگلیسی مسلط هستند خواندن مقاله URL Inspection Tool از صفحات پشتیبانی گوگل خالی از لطف نیست. میتوان گفت هیچ منطقی که بتوان آن را اثبات کرد در نمایش یا ترتیب آدرسهای این بخش وجود ندارد.
به وسیله این ابزار قادر خواهید بود عیب یابی انجام دهید و مشکلات سئویی خود را برطرف کنید. اما نکته بسیار مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که این ابزار فقط برای آزمایش صفحات یک سایت است و برای فایلهای مختلف مانند عکس، PDF و... وضعیت آدرس را در سایت مپ نشان میدهد که ممکن است عبارت N/A باشد یعنی در دسترس نیست و علت های مختلفی دارد چرا که در یک سایت مپ سایت بزرگ نمیتوان همه آدرسها را در آن درج کرد و باید سایت مپ های بسیاری داشت.
همچنین در مورد چگونگی درخواست گوگل برای تائید اصلاحاتی که در سایت خود انجام داده اید صحبت میکنیم. امیدوارم که در حال حاضر متوجه شده باشید که چگونه از URL Inspection در سرچ کنسول استفاده کنید. به این ترتیب، اطلاعاتی را در مورد نسخه ایندکس شده یک صفحه خاص در سایت خود بدست میآورید. چنانچه سرورهای گوگل در خزش و ایندکس صفحه شما با شکست مواجه شوند این پیام نشان داده خواهد شد. بهتر است طبق آنچه در بخش قبل گفته شد هر چه سریعتر به فکر حل مشکل بود و آن را رفع کرد. این گزینه نشان میدهد که صفحه شما توسط گوگل خزش شده اما مشکلاتی در بخش Enhancement آن وجود دارد که باید برطرف شود.
بنابراین خزش و ایندکس صفحه در اولین فرصت توسط سرچ کنسول گوگل انجام خواهد شد. در بخش Coverage ابزار URL inspection جزئیات بیشتری از صفحه مورد نظر در اختیار شما قرار می گیرد. اطلاعاتی مثل آخرین خزش، اطلاعات سایت مپ، وضعیت صفحات ارجاع شده، دسترسی ربات های گوگل ، فچ شدن یا نشدن و … که در ادامه در مورد آنها صحبت خواهیم کرد.
به این ترتیب بعد از تست صفحه مورد نظر، میتوانید درخواست ایندکس خود را با گزینه Request Indexing انجام دهید. اگر هنوز یک مشکل وجود داشته باشد، شما میتوانید آن را در این بخش ببینید. این تست تائید میکند که آیا گوگل بات (ربات گوگل) میتواند به صفحه شما برای ایندکسینگ دسترسی پیدا کند یا خیر.
علت آن این است که در حال حاضر صفحه احتمالا دارای مشکلاتی در نسخه موبایل است (طبق تصویر بالا) و ممکن است در آینده وضعیت را برای نمایش تغییر دهد. URL Inspection tool و گزارش Index Coverage از مهمترین امکانات گوگل سرچ کنسول برای بررسی وضعیت و مشکلات فنی وبسایت هستند. ◼ Mobile Usability – نشون میده URL برای استفاده در موبایل بهینه شده یا به عبارتی ریسپانسیو هست یا نه. ◼ AMP – اگه از صفحات AMP استفاده کنید، این عبارت رو در بخش Enhancements سرچ کنسول می بینید.
5- با کلیک بر روی بخشی که در دو تصویر قبلی با شماره 5 مشخص شده است، اطلاعاتی مانند وضعیت ایندکس صفحه، اطلاعات کراول صفحه و صفحه احتمالی که گوگل از طریق آن به آدرس مورد نظر شما رسیده است، نمایش داده می شود. همانطور که مشاهده کردید در بسیاری از مواقع پیغامهایی مبنی بر عدم نمایش یک صفحه در گوگل دریافت میکنید. در صورت اینکه مشکلات آن صفحه را بتوانید برطرف کنید، شما قادر خواهید بود که دوباره درخواست ایندکس یک صفحه را بدهید. به این معناست که گوگل صفحه شما را کراول کرده است اما در حین انجام این کار متوجه شده که قصد شما ایندکس کردن آن نبوده است. این مورد زمانیکه شما آن صفحه را Disallow کرده باشید یا اینکه مستقیما تگ noindex داشته باشد، بیشتر اتفاق میافتد.
نمایش این خطا شما را متوجه این میسازد که بر سر راه ایندکس کردن این صفحه مشکلی وجود دارد که رباتهای گوگل نمیتوانند آن را ایندکس نمایند. برای اینکه بتوانید خطای بوجود آمده را رفع کنید، ابتدا باید بفهمید که مشکل از کجاست. معمولا در قسمت coverage اطلاعاتی در رابطه با مشکل بوجود آمده داده میشود.
در این بخش از آموزش سرچ کنسول همراه آریو وب باشید تا با این بازرس تقریبا دقیق سرچ کنسول بیشتر آشنا شویم. آدرس صفحه ای که در ابزار بازرس آدرس سایت قرار دادیم، در نتایج جستجوی گوگل نمایش داده می شود و مشکلی از لحاظ ساختار و دیگر ایرادات وجود ندارد. این گزینه وضعیت دسترسی ربات گوگل به url وارد شده از سمت سرور را بررسی می کند. اگر در مفابل این گزینه عبارت Successful درج شده باشد یعنی ربات به لینک مورد نظر دسترسی دارد اما اگر عبارت failure را مشاهده نمودید یعنی ربات دسترسی ندارد که در حد چند خط کوتاه علت را مقابل آن توضیح خواهد داد.
- {
- ممکن است گوگل از طریق سایت مپ، دسته بندی، لینک پدر و یا لینک پدر بزرگ به این صفحه ارجاع داده شده باشد. |}{
- آیا ربات گوگل به صفحه درج شده اجازه دسترسی دارد یا نه، این دسترسی ها را میتوان در فایل robots.txt تعیین کرد. |}
- به عنوان نمونه در تصویر زیر، آدرس مورد بررسی دارای ایراد AMP بوده که با کلیک بر روی آن، جزئیات ایراد به ما نمایش داده خواهد شد. {
- اما پر بودن جلوی عبارت دومی یعنی Google-selected canonical نشان دهنده این است که خود گوگل با توجه به اطلاعاتی که از سایت بدست آورده یک URL را برای URL مد نظر شما canonical کرده، که از نظر سئوی می تواند بسیار تاثیرگذار باشد. |}
- این چیزی است که میتوان به صورت دستی هم بررسی کرد اما این که بتوانید آن را در مقیاس با دادههای خود گوگل آزمایش کنید، یک گام فوق العاده به جلو است.
- با کلیک بر روی گزینه URL inspection و یا با نوشتن آدرس صفحه مورد نظر در باکس بالای صفحه سرچ کنسول که در تصویر زیر نیز نمایش داده شده، می توانید گزارش سرچ کنسول در مورد صفحه مورد نظرتان را مشاهده کنید.
بخش Indexing در Page Indexing
مثلا ممکن است در بخشی از اسکیمای صفحات product ایرادی پیدا شود ولی با این حال اسکیمای محصول به درستی نمایش داده شود. فراموش نکنید که ارسال درخواست های مکرر هیچ تاثیری در صف ایندکس شما ندارد. بعد از enter کردن و پس از چند ثانیه یکی از پنج مگ سئو حالت زیر برای شما نمایش داده خواهد شد.
– URL is on Google, but has issues
چنانچه بعد از درخواست بازخوانی یک صفحه در موتور جستجوگر گوگل متوجه پیام عدم نمایش را دریافت کردید باید درخواست ایندکس دهید. برای درخواست در همان صفحه سرچ کنسول و در بخش پایین میتوان از گزینهRequest Indexing استفاده کرد. به محض ارائه درخواست ایندکس صفحات پیام درخواست روی صفحه نشان داده میشود و صفحه مورد نظر در لیست انتظار قرار میگیرد. میتوان با درخواست خود را چند بار ارائه داد تا گوگل زودتر به بررسی سایت و ایندکسکردن آن بپردازد. مزایای استفاده از ابزار URL Inspectionداشتن اطلاعات دقیق از ایندکس شدن صفحات و نمایش آن ها در نتایج جستجو و وضعیت کرال و خزش است. اگر این پیغام را مشاهده کردید، بدین معناست که به دلیل وجود یک مشکل مشکل، صفحه مورد نظر در ایندکس با مشکل مواجه شده و در نتایج گوگل مشاهده نمی شود.
البته گاهی بدون وجود هرگونه مشکل این صفحه نشان داده میشود و گوگل آن را بهعنوان یک ایراد نشان میدهد. بنابراین در صورت دیدن خطای فوق حتما ابتدا صفحه سایت خود را با دقت زیاد بررسی و کندوکاو کنید. علت این پیغام می تواند خطاهایی مثل noindex باشد یا اینکه هنوز گوگل به صفحه شما سر نزده است. چطور بفهمیم؟ در وهله اول اگر روی Request indexing کلیک کردید، با خطای indexing request rejected روبرو می شوید.
در اینجا ابزار URL Inspection وارد میشود و با به راهاندازی سرورهای جستجوگر صفحه گمشده را پیدا میکند. این پیغام نشون میده که صفحه شما توسط ربات های گوگل خزیده شده و ایندکس هم شدن؛ اما یک سری مشکلات توی صفحه پیدا شده که نیازه اونا رو برطرف کنید. این مشکلات معمولا مربوط به AMP یا کدهای نشانه گذاری اسکیما هستن که درست کار نمی کنن. خطاهای مربوط به این پیغام رو خود سرچ کنسول بهتون میگه و راهنمایی می کنه که چطور رفعش کنید.
مثلا زمانی که تغییراتی اعمال کردید و تمایل دارید در لحظه ببینید گوگل چه نظری دارد این قسمت پرکاربرد است. سه ابزار تست مستقل , عمومی گوگل شامل موبایل فرندی (Mobaile-friendy)، ای ام پی (AMP) و ریچ ریزالت (Reach Result) با ابزار URL Inspection هم تراز می شوند. اگر شما تغییراتی عمده در صفحه داده اید میتوانید از بخش Google Index درخواست خود را انجام دهید. ما در کافه سئو خود را موظف می دانیم تا بستر های لازم جهت رضایت، توسعه و رشد کسب و کار و بالا بردن درآمد مشتریان را فرآهم نماییم. برای اطمینان بیشتر از مشکل دار بودن با نبودن صفحه حتما از گزینه LIVE TEST استفاده کنید.
جلسه ۷ – گزارش Sitemaps در سرچ کنسول گوگل
این ابزار نمیتواند به شما در بررسی انواع فایلهای دیگر مانند تصاویر، ویدئو و فایلهای PDF کمک کند. 6- در این بخش نیز اطلاعاتی در مورد موبایل فرندلی بودن صفحه، AMP و ارورهای احتمالی دیگر به شما ارائه می گردد. شما می توانید URL ایندکس شده توسط گوگل را با توجه به تصویر زیر در قسمت Google-selected canonical مشاهده کنید. گوگل قادر به کراول و ایندکس صفحه شما بنا به خطاهای مختلف نشده است، به خصوص زمانی که آن آدرس کد وضعیت 4xx یا 5xx برگرداند. شاید این ابزار برای هر کسی کاربرد خاصی داشته باشد و بسیاری از اطلاعاتی که ارائه میکند برای همه کارایی نداشته باشد اما در زیر به 6 کاربرد اصلی این ابزار اشاره میکنم.

googleCanonical و userCanonical
برای ایجاد تبلیغات در سایت های خبری به صفحه رپورتاژ در وب سایت atgo.ir مراجعه نمایید. خواندن مقاله سئو چیست و چه کاربردی دارد نیز برای شما جالب خواهد بود. اگر جواب این سوال مثبت باشد عبارت Successful خواهد بود و اگر جواب منفی باشد عبارت failure را جلو سوال درج می کند و جلوی این عبارت به شکل خلاصه، علت در حد نیم خط ذکر خواهد شد. اگر در انتهای این بخش با جمله “” URL might be known from other sources that are currently not reported “” روبرو شدید یعنی گوگل به غیر از دو روش بالا، و به روشی دیگر که نامشخص است URL شما را پیدا کرده است. معمولا همراه با پیغام URL is an alt version تصویری به شکل بالا نیز خواهید دید که URL اصلی را به شما نشان می دهد. به دلیل اهمیت ترافیک و ورودی، صفحاتی با این ارور می بایست سریع مورد توجه قرار بگیرند.

عبارت Sitelinks searchbox نیز نشان دهنده یکی دیگر از Google Search’s rich results جذب است که درصورت استفاده در صفحه مذکور تایید آن اینجا نشان داده خواهد شد. عبارت Review snippets نیز نشان دهنده یکی دیگر از Google Search’s rich results است که درصورت استفاده در صفحه مذکور تایید آن اینجا نشان داده خواهد شد. عبارت FAQ یا همان سوالات متداول نشان دهنده یکی از Google Search’s rich results است که در صورتی که در صفحه مورد استفاده قرار گرفته باشد، تایید آن اینجا نشان داده خواهد شد. با عضویت در صفحه اینستاگرام سرورنت از آخرین اطلاعیه ها و تخفیفهای سایت همیشه مطلع شوید. پایین پیغامی که توی کادر اول ظاهر میشه 2 تا گزینه View Crawled Page و Request Indexing هم وجود داره که در ادامه با این بخش ها آشنا میشیم.
این مورد یعنی گوگل نمیتواند صفحه را crawl و index کند؛ چرا که خطاهایی در فرایند ایندکس وجود دارد. اگر همه چیز درست است، باید به گوگل زمان بدهید تا مجدد صفحه را بررسی و ایندکس کند. یکی دیگر از نکاتی که به دست آمده است این است که گوگل صفحات 4xx را نیز با همین عنوان (URL is not on Google) نشان میدهد. اگه صفحهتون ایندکس نشده یا مشکلی توی ایندکس داشته، می تونید از این تست استفاده کنید؛ اما باید مطمئن بشید که صفحه قابل دسترسی هست. نتایجی که بعد از آموزن زنده URL می بینید ممکنه با نتایجی که در URL inspection نشون داده شد، متفاوت باشه.
عبارت Sitelinks searchbox نیز نشان دهنده یکی دیگر از Google Search’s rich results جذب است که درصورت استفاده در صفحه مذکور تایید آن اینجا نشان داده خواهد شد. عبارت Review snippets نیز نشان دهنده یکی دیگر از Google Search’s rich results است که درصورت استفاده در صفحه مذکور تایید آن اینجا نشان داده خواهد شد. عبارت FAQ یا همان سوالات متداول نشان دهنده یکی از Google Search’s rich results است که در صورتی که در صفحه مورد استفاده قرار گرفته باشد، تایید آن اینجا نشان داده خواهد شد. استراتژی دیجیتال مارکتینگ آغاز یک تحول بزرگ در تجارت شماست.برای به روز کردن اطلاعات در زمینه دیجیتال مارکتینگ با بخش اخبار و مجله دیجیتال مارکتینگ ایکاد همراه ما باشید. با ثبت ایمیل خود در خبرنامه ایمیلی سایت از آخرین تخفیف ها و رونمایی محصولات جدید با خبر شوید. این بخش به شما امکان میدهد بفهمید که کدام URLها در نقشه سایت گنجانده شده است.
این گزینه URL Inspection در مورد اینکه آیا URL میتواند در نتایج گوگل ظاهر شود یا نشود اطلاعات ارائه میکند. به عنوان مثال، URL شما میتواند پاسخی مبنی بر اینکه در گوگل وجود دارد ارائه کند (URL is on google). ۱- ربات گوگل به هر علتی هنوز در صفحه شما خزش نداشته و هنوز آن را مشاهده نکرده تا آن را فنچ کند.
{مشارکت کنندگان در این مقاله
|}اطلاعاتی که در URL Inspection Tool میبینیم بهروز نیستند و با استفاده از ابزار Test Live URL وضعیت فعلی را میتوانیم ببینیم. در این تصویر میتوان دید که در بخش priceCurrency کدی که برای ارز ریال وارد شده است اشتباه است. برعکس اگر اسکیمای موجود در صفحه شناخته شود اطلاعاتی درباره وضعیت و در صورت امکان بهینه کردن اسکیما نمایش داده میشود. در سمت راست جایی که «View Crawled Page» وجود دارد، ویژگی «Request Indexing» که کمک میکند URL مد نظرمان زودتر ایندکس شود را میبینیم. برای انجام این تست، بعد از اینکه آدرس اینترنتی رو در URL inspection وارد کردید، روی دکمه طوسی TEST LIVE URL در بالا و سمت راست گزارش URL inspection کلیک کنید. بعد از اینکه تست انجام میشه گزارشی که می بینید مربوط به تست زنده URL هست.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در این مرورگر برای دفعهی دیگری که دیدگاهی مینویسم. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت برده باشید.اگر نظری دارید میتوانید با ما به اشتراک بگذارید. وقتی از صفحات AMP استفاده میکند یک تیک سبز رنگ در کنار AMP به وجود میآید که شما در حال استفاده از این ویژگی هستید. بهترین روش ها برای تحلیل رفتار کاربران در سایت با هیت مپ Heatmaps و سشن ... زمانی که Enter کردن به اتمام رسید، یکی از حالتهای زیر برای شما اتفاق خواهد افتاد و نمایش داده میشود.
با استفاده از این فیلد، میتوانید دقیقاً متوجه شوید که Googlebot آخرین بار چه زمانی وب سایت شما را کاوش کرده است. این موضوع برای سئوکاران و طراحان وب برای اندازهگیری دفعات خزیدن رباتهای گوگل در سایتها بسیار مفید است. پیش از این، تنها از طریق تجزیه و تحلیل فایلهای گزارش یا بررسی نقطهای URLهای فردی با کنسول جستجوی گوگل، میتوانستید به این نوع دادهها دسترسی داشته باشید. تنها یک دلیل وجود دارد که این ابزار نمیتواند صفحه وب شما را در گوگل پیدا کند. این موضوع به این دلیل است که گوگل صفحه وب شما را ایندکس نکرده است. در این صورت، همین ابزار به شما نشان میدهد که چرا گوگل، این صفحه وب را ایندکس نکرده است.
{جلسه ۴ – گزارش Performance در سرچ کنسول گوگل
|}در واقع بهکمک آن میتوان از ایندکسشدن یا نشدن صفحات وبسایت مطلع شد و بررسی دقیقتری بهعمل آورد. حتی با استفاده از آن میتوان از قابلیت ایندکسشدن سایت مطمئن شد تا از دوبارهکاری جلوگیری کرد. در زمان کار با آن حیرت زده خواهید شد؛ چرا که امکان مشاهده یک صفحه آزمایشی از وبسایت را {سئو مگ|} به شما خواهد داد. بنابراین امکان عیبیابی و ویرایش صفحات وبسایت را خواهید داشت که در مدیریت بهتر آن تاثیر قابل توجهی خواهد داشت. اگر بهدنبال راهی بهتر جهت بررسی با کیفیتتر وبسایت خود هستید، این ابزار گزینهای عالی خواهد بود.
انواع محتوای تولیدی مانند فیلم، عکس، متن و غیره توسط این ابزار بررسی می شوند. گوگل سرچ کنسول برای عیبیابی و رفع مشکلات سئویی سایت شما، دو ابزار بسیار کاربردی در اختیار شما قرار میدهد. یکی ابزار Index Coverage Report است و دیگری همین گزارش URL Inspection سرچ کنسول.
واژه Inspection به معنی بازرسی یا معاینه است؛ این ابزار سرچ کنسول هم هر URL مربوط به سایت خودتان را که وارد کنید، بررسی می کند و به شما میگوید وضعیت خزش بات ها، ایندکس یا مشکلات مربوط به ایندکس نشدن URL چیست. اگر شما مدیر یک وبسایت هستید یا فردی سئو کار میباشید، برای اینکه بهتر بتوانید در جهت سئو سایت فعالیت انجام دهید، باید با سرچ کنسول گوگل و ابزار URL Inspection آشنایی کاملی داشته باشید. در این صورت میتوانید عملکرد بهتری در مورد بهینه سازی وبسایت خود داشته باشید.
در این مقاله از آژانس دیجیتال مارکتینگ ایکاد، که مشاوره دیجیتال مارکتینگ در اصفهان، مشاوره تبلیغات در اصفهان و مشاوره کسب و کار در اصفهان است؛ شما را با ابزار بازرس آدرس سایت سرچ کنسول و ویژگی های آن آشنا کردیم. اگر در این رابطه و استفاده از آن در وب سایت حود نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، می توانید به وب سایت دیجیتال مارکتینگ ایکاد مراجعه کنید و از کارشناسان و مشاوران مجرب این آژانس کمک بگیرید. حال نکته مهمی که باید مد نظر قرار داد این است که ابزار فوق صرفا جهت آزمایش و بررسی سایت مورد استفاده قرار میگیرد.
در ادامه تک تک این قابلیت ها رو بیشتر توضیح می دیم و یاد می گیریم چطور از ابزار URL inspection استفاده کنیم. کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای پوسته خبرگزاری و خبرخوان دورمگ محفوظ می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب تنها با درج لینک فعال به مطلب مجاز می باشد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر